De meeste vrouwen hebben een vastomlijnd beeld bij hoe een vrouw zou moeten zijn. Meestal vanuit de opvoeding of wat onze samenleving of cultuur ze spiegelt. Voor de een is dat vooral de zachte kant. Ze voelen dat ze zorgzaam zouden moeten zijn, vriendelijk en lief en hebben nog weerstand bij hun wilde kanten.

 

Dan heb je ook het type vrouw dat juist heel vurig is. Ze zegt wat ze denkt of voelt en gaat een discussie of confrontatie niet uit de weg. Deze vrouw heeft misschien nog nooit die zachte delen in zichzelf ontdekt of zich daar veilig bij gevoeld.

 

Door het vastomlijnde beeld wat je hebt van hoe een vrouw hoort te zijn kan het zijn dat je al die andere delen ontkent of verborgen houdt. Je denkt dat niemand ooit in staat zou zijn om van die delen te houden. Misschien ben je zelfs wel bang dat mensen bij je weggaan als deze delen naar voren komen.

 

Wat vaststaat is dat de meeste vrouwen zichzelf nog niet hebben ervaren in de heelheid die ze zijn. Ze hebben nog weerstand tegen hun sensuele kant of hebben weerstand tegen hun spiritualiteit. Maar het feit dat jij er weerstand bij voelt, wil nog niet zeggen dat die delen niet in jou te vinden zijn.

 

Weerstand is altijd een uitnodiging naar jezelf. Om te ontdekken welke schat daar verborgen ligt.

De hoer
De heks
De priesteres
De maagd
De wijze vrouw
De verzorgende moeder
De heilige

Dit zijn de 7 archetypes die elke vrouw ik zich heeft. Een voor een willen deze vrouwen naar voren stappen, hun verhaal doen. Ze willen gevoeld worden en aanbeden. Al deze delen willen geïntegreerd worden zodat jij jouw heelheid weer kunt ervaren.

Betekent dat dan ook dat je jezelf naar buiten toe zo moet gedragen? Dat jij spiritueel uit de kast moet komen of je ineens heel sexy moet gedragen? 

Not at all!

Je mag loslaten & opladen in haar energie zodat je helder hebt wat je hier te doen hebt, waar je mag gaan en met wie. Al deze delen hebben jou namelijk iets te bieden.  Ze helpen jou te bevrijden uit verhalen van angst, schuld & schaamte. In jouw eigen veilige space mag je haar leren kennen en omarmen.

Het archetype waarbij je de meeste afkeer voelt nodigt je NU uit. 

Welk type vrouw is dat?

Beeld je nu eens in…hoe beweegt deze vrouw zich? Hoe gedraagt ze zich, wat is haar gemoedstoestand en welke keuzes maakt ze?

En nog belangrijker: hoe voelt ze zich?

Kom terug in je kracht, in je levendigheid zodat jij de wereld kunt dienen met de energie die je bent! 

She is waiting. She is you! ✨