Verleiding is pure magnetisme. Of het nu gaat om het aantrekken van een nieuwe klant of een aantrekkelijke en fijne partner. Jij hebt iets wat de ander wil én vice versa.

Laten we het voor het gemak even houden bij die aantrekkelijke fijne partner, want daar ligt mijn expertise.

Wat je in het contact ervaart is een energetic push & pull wat vele mijlen voorbij gaat aan de ongezonde variant van aantrekken en afstoten die we allemaal wel kennen. Haal dat gevoel maar eens in je naar boven.

Aantrekkingskracht is een uitwisseling van energie. Een nuance in geven en ontvangen.

Wil je leren werken met deze vorm van magnetisme? Dan is dat voor velen weggelegd maar alleen wanneer jij je je veilig voelt in jouw eigen energie en open durft te staan om de ander geheel te ontvangen. Dus ook zijn of haar seksuele energie.

Om dit te kunnen is het nodig jezelf te kennen op deze diepte

Het is een continue dans tussen the grounded masculine & the flowy feminine. Soms zelfs tussen dominantie & submissie.

Deze rollen kunnen zich tussen twee geliefdes continu afwisselen. Dat maakt het ook zo leuk om met polariteit of aantrekkingskracht te werken.

Je resoneert altijd met een persoon die gelijk is aan jou. Daar vind je jouw vertrouwen, vriendschap en veiligheid.

Tussen twee geliefdes werkt het net iets anders. Seksuele aantrekkingskracht vindt alleen plaats wanneer twee mensen in energie verschillen van elkaar. De een representeert de masculine energie en de ander de feminine energie.

Je trekt hierin dus altijd iets aan wat juist het tegenovergestelde is van wat jij uitzend. Als je je bewust bent van wat jij uitzendt, dan kun je hiermee spelen. En dat houdt je relatie enorm levendig!

Durf jij te spelen met polariteit? Met jouw energie? Met jouw aantrekkingskracht?

Meld je hier aan voor mijn gratis 3 daagse training waarin ik je leer te zijn met jezelf om van daaruit datgene aan te trekken in jouw leven waar je zo naar verlangt!