Een gratis meditatie gaat je niet helpen om die relatie te creëren waar jij diep van binnen naar verlangt. Maar het is wel een mooie manier om een beetje te snuffelen en je verlangens verder te openen voor dat moment dat je wel klaar bent om de stap te zetten.  

Ik heb er 4 voor je uitgelicht:

Open je hart meditatie

Dit is een heerlijke meditatie die je samen met je partner kunt doen bijvoorbeeld aan het einde van de dag of wanneer een van jullie beiden de behoefte voelt om dichter tot elkaar te komen.

Micro cosmic orbit oefening 

In deze oefening, die je alleen of samen met je partner kunt doen, cultiveren we seksuele energie die we vervolgens laten circuleren door het gehele lijf. Dit is een van de basis oefeningen binnen de tantra die leidt tot meer levenslust en enegrie. Aanrader om deze oefening voor een langere tijd dagelijks te beoefenen.

Wanneer je de liefde even niet meer voelt

Deze verzachtende oefening is heel geschikt wanneer je woorden hebt met je partner of wanneer de liefde even niet meer voelbaar is. Je kunt deze oefening samen doen zitten tegenover elkaar maar je kunt deze ook heel goed alleen beoefenen. Het brengt je gelijk terug in zachtheid, vergeving en volgens klanten werkt deze oefening zelfs magisch ;-)

Begeleidende energetische massage 

Aanraking is de eerste levensbehoefte van de mens, toch raakt het vaak naar de achtergrond in een langdurige relatie. In deze oefening begeleid ik je door een massage heen die je kunt schenken aan je partner. Deze massage is gericht op het fysieke lichaam, maar ook het emotionele,- en spirituele lichaam. Thuiskomen in jezelf.

 

Maak er lekker gebruik van en mocht je nadien vragen hebben dan kun je me uiteraard altijd contacten.