Meer verbinding, meer intimiteit & meer pleasure, voor stellen & voor singles.   

Tijdens de 3 daagse training  ‘A touch of tantra’ neem ik je aan de hand mee en laat ik je de nuances voelen en ervaren van deze bijzondere levenskunst.

Dat is namelijk hoe ik tantra ervaar. Tantra is een expressie van diepe liefde. Voor jezelf, voor het leven en natuurlijk voor die eventuele partner die je hebt. 

 

Tantra gaat over aanwezig zijn in je lijf, je gewaar zijn van je zintuigen en jezelf toestemming geven om alles op een dieper niveau te mogen ervaren.

Dat alles begint bij het heropenen van jezelf.  Van je fysieke lichaam, je emotionele lichaam en je energetische lichaam.

Wat je zal gaan ervaren is een staat van pure bliss, een thuiskomen in jezelf. Een gevoel zo  die je waarschijnlijk al lang niet meer zo diep hebt ervaren. 

Ik kan er nog heel veel woorden aan geven maar eigenlijk is zelf ervaren beter. Daarom geef ik de gratis 3 daagse online training ‘ A touch of tantra’ 

 

Je bent super welkom om mee te doen!

 

Je hoeft je niet per e-mail te registreren. Je kunt gelijk naar de Instagram pagina A touch of tantra gaan, waar de cursus gehouden wordt. Heb je geen Instagram? Maak er dan tijdelijk een aan en verwijder deze later weer.

 

Dit is wat anderen deelnemers zeggen:

 

manonasbroek.jpg