Jezelf goed leren kennen is een must wanneer je je besluit te verbinden met een ander.  Je ademhaling, je lijf, je grenzen, wat je prettig vind en wat niet. Weten waar jouw energieveld eindigt, waar deze vervloeit met de ander en hoe je weer naar jezelf terugkeert.

In de meeste relaties zijn deze grenzen vervaagt. Door samen te leven, veel tijd met elkaar door te brengen, intiem te zijn en samen te slapen, vervloeien we in elkaars energie en gedachtengoed en beginnen we steeds meer op elkaar te lijken. #wegaantrekkingskracht

We worden één in een unhealthy way.

Wat we vaak zoeken in de ander is een vorm van zekerheid en veiligheid, die altijd maar een schijn zijn wanneer je deze veiligheid nog niet ontdekt hebt in jezelf. Ongezonde gedragspatronen komen daaruit voort. Afhankelijkheid maar ook manipulatie zijn daar goede voorbeelden van.  

Durf je jezelf toe te staan om te ontdekken wie jij werkelijk bent? Wat jij wel wilt ervaren en niet? Leren voelen waar jij uitnodigt of afstoot? Hoe je in jouw eigen kracht blijft staan?

Durf jij te spelen met polariteit? Met jouw energie? Met jouw aantrekkingskracht?

Lichaamswerk is mijn passie en expertise. Je kunt namelijk nog zoveel kennis hebben van jouw patronen en wonden, er mee durven zijn om van daaruit anders te kiezen daar ligt de verandering. 

Over enkele dagen start een prachtige 3 daagse online mini cursus die ik heb samengesteld. In ‘a touch of tantra’ breng ik jou via jouw zintuigen en sensaties weer terug naar jezelf. In deze cursus zit een stukje heling & verdieping in de relatie tot jezelf en van daaruit ook die met de ander.  

 

Deze gratis cursus is geschikt voor zowel singles als stellen. Voel je vrij om deel te nemen.

Meld je hier gratis aan, we starten 12 mei 2021.